Tuesday, July 21, 2009

Sabahan Language

* Note I am writing using sabahan rojak(malay/english) slang*

Gini bha... malas eh... Panat gila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sepatutnya nda la... but I mean kira penat jua la, lari-lari bawa bag turun naik tangga di sktm tu. Yala... walaupun aku bawa laptop ja n a few books yang berat gila! and sy tidak brapa rajin lagi belajar sekarang walaupun masuk list paling bawah pun masih ada niat maw postpone buat assignment. LOL

Sekarang minggu ke3... masih lagi malas pigi kelas... bulih2 lagi p tanya taragang saru class cancel ka nda, turns out cancel jua la. Tp semangat maw p kelas 2 bha! Hai... nasib baik ada rakan seperjuanganku FARHANAH EZZAH dan SITI SUHAILA mereka lah menjadi sumber inspirasiku untuk rajin. Klu nda mimang 100% sy slalu lupa pigi kelas... sudalah balik2 sesat di sktm's maze...kima...

Skrg di sy di megalab n malas maw berpikir, rasa malas maw pigi kelas pun masih banyak.. cam maw escape join durang nancy p makan. Benci lagi ne, sejak2 start sikul slalu kena left out due to perkara2 yang sy tidak dapat elak. Tiapa la... muga-muga klu sy rajin sikit pigi kelas ne ada jua ilmu yang kena serap di otak. Duit pun indada suda... Student sy 2 org maw pindah skool meaning income sy kurang la... trus terpikir maw pigi rumah ke rumah punya tuition tp banyak masa terbuang bha 2 and I will be too fucking tired too think. Mcm there's something wrong with my body... Aku nda pernah pigi WHOLE BODY CHECKUP... Ya, i must be lucky la or mungkin alien pasal macam telampau sihat pla ne. LMAO... Tp betul bha... nda pernah ne pigi even dental checkup pun paling last 2003, last kali p clinic utk checkup pun time kena langgar 2 ari, PALING LAST TU!...

Mungkin sy patut pigi la... capat penat bha sy skrg, sikit2 pun penat... 1 bdn lenguh bgs klu angkat baras 50kg... LOL... k la... sign off dulu... sepa2 yang nda paham apa sy ckp ne.. pedulila kamu... at least I have said what need to said and let it all out so i'll feel a bit lighter.. LOL..

xoxo
I'm a bad girl gone Good..?

No comments:

AddThis